تشریح فعالیت‌های دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» رادیو گفت‌وگو به تشریح فعالیت‌های این مجموعه پرداخت.

به گزارش ایسنا، عادل مهری با تأکید بر این که مفهوم ایثار و شهادت باید برای کودکان و نوجوانان امروز قابل فهم باشد، افزود: ایثار اجتماعی که این روزها به ویژه توسط کادر درمان کشور نمود بیشتری پیدا کرده است به وسیله شهدا و ایثارگران به ما آموخته شده است.
وی با بیان این که نزدیک به 9 هزار ایثارگر نخبه در کشور شناسایی شده‌اند، اظهار کرد: این افراد با گذراندن مدارج تحصیلی و احراز شرایط ویژه و با تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی به عضویت در مجموعه دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در می‌آیند.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با بیان اینکه 110 تشکل ایثارگری در سطح کشور با دریافت مجوزهای مورد نظر از وزارت کشور مشغول به فعالیت هستند، افزود: البته تمام فعالیت‌های این تشکل‌ها منحصر به حوزه ایثارگران نیست و در پویش‌هایی مانند کمک‌های مؤمنانه هم حضور فعال دارند.
مهری ادامه داد: نخبگان شاهد و ایثارگر و تشکل‌های ایثارگری سرمایه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران محسوب می‌شوند و اقدامات خوبی به‌خصوص در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام می‌دهند.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در انتها خاطرنشان کرد: تشکل‌های شاهد و ایثارگر بر خالصانه بودن خدمت انجام شده تأکید دارند و از این‌رو ترجیح می‌دهند فعالیت‌های خود را به صورت گمنام انجام دهند، اما دفتر دانش پژوهان به عنوان متولی این بخش سعی دارد با انجام اقداماتی ضمن افزایش اثرگذاری فعالیت‌های تشکل‌ها بر جنبه ایثارگری آنان نیز تأکید داشته باشد.
انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید