مجموع تولیدات باغی آذربایجان غربی به بیش از ۱.۵ میلیون تن رسید
ایسنا/آذربایجان غربی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان به ۱.۸ اسب بخار در هکتار افزایش یافته است.
اکبر کرامتی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به توسعه بخش کشاورزی استان در طول ۴۲ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی در سال ۵۷ نزدیک ۱۵ صدم اسب بخار در هکتار بود اما امروز این میزان به یک و ۸ دهم درصد رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه افزایش ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی در دستور کار قرار دارد، افزود: کل تسهیلات اختصاصی به استان برای سال جاری در بخش مکانیزاسیون ۱۰۳۰میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که صد درصد متقاضیان واجد شرایط به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شدند و به غیر از اعتبار اولیه مکانیزاسیون۶۵۰ میلیارد ریال دیگر نیز در سال ۹۹ به اعتبارات مکانیزاسیون استان اضافه شد.
کرامتی با بیان اینکه در سال ۵۷ استان تنها ۱۰۰۰ دستگاه تراکتور داشت، گفت: امروز بخش کشاورزی استان ۴۷ هزار دستگاه تراکتور، ۱۲۰۰دستگاه کمباین دارد و در حال توسعه مکانیزاسیون در این بخش هستیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به وجود یک میلیون هکتار مساحت اراضی قابل کشت در استان، افزود: استان با دارا بودن ۲.۳ درصد مساحت اراضی کشور بیش از ۵ درصد از تولیدات بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده که رقم قابل توجهی است.
کرامتی عنوان کرد: در سال ۵۷ مجموع تولید محصولات زراعی استان یک میلیون و هفت هزارتن بود امروز این میزان به چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسیده که رشد ۲۲۰ درصدی نشان می دهد.
وی با اشاره اینکه مجموع تولیدات باغی استان در سال ۵۷ حدود ۳۰۸ هزارتن بود ولی این میزان امروز به بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: در زمینه تولید چغندر قند حجم تولید استان در اوایل انقلاب ۲۸۷ هزار تن بود اما این میزان امروز به دو میلیون تن رسیده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی میزان تولید سیب درختی در سال ۵۷ در استان را ۱۰۰ هزار تن عنوان و خاطرنشان کرد: امروز استان با تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن قطب تولید سیب کشور به شمار می رود.
کرامتی با اشاره به تولید بیش از ۲۰ میلیون اصله نهال در استان، گفت: از این میزان شش هزار اصله نهال مورد تایید مرکز کنترل و گواهی بذر و نهال کشور است که تلاش می شود این میزان تاپایان سال افزایش یابد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا