اهتمام‌ جدی برای رفع سختی آب ابهر وجود دارد

ایسنا/زنجان مدیر امور آب و فاضلاب ابهر گفت: اهتمام‌ جدی برای رفع سختی آب ابهر وجود دارد.

ابراهیم جوان‌کیا صبح امروز (۲۵ بهمن‌ماه) در نشست هم‌اندیشی مجمع مطالعه و برنامه‌ریزی ابهررود با تاکید روی این موضوع که سعی شده تا در اقدامات جدی مدیریت نگاه به منابع آب سخت‌گیرانه باشد، عنوان کرد: در این راستا با احداث امکانات جدید مثل شیرهای قطع و وصل و فشارشکن و رساندن میزان خرابی به کمتر از ۶۷ درصد خرابی‌های سابق و ابزارهای لازم برای کنترل و تقلیل فشار و به نوعی توزیع فشار در همه شبکه مانع از خرابی مستمر و بروز نارضایتی و حتی ورود عوامل آلوده‌کننده به داخل شبکه شود.

مدیر امور آب و فاضلاب ابهر اظهار کرد: با انجام مانورهای خاص در بحث تقلیل فشار آب و اصلاح و ترمیم‌های انجام شده، میزان هدررفت در شبکه آب به کمتر از ۲۵ درصد رسیده است.

این مسئول با تاکید بر اینکه نظارت بر نحوه برداشت از شبکه از اقدامات جدی است که در ابهر دنبال می‌شود، اضافه کرد: در همین راستا حدود ۷۰۰ انشعاب غیرقانونی شناسایی و قطع شده است تا جایی که همین امر توانسته به میزان بسیار زیادی برداشت از چاه‌ها را کاهش دهد.

وی با اشاره به استفاده از آب سد کینه‌ورس برای تامین آب شرب ابهر، یادآور شد: در استفاده از آب سد به چند مخزن نیاز است که بخشی از آن‌ها آماده و بخش‌های دیگری نیز در برنامه تامین قرار دارد.

جوان‌کیا با اشاره با ارائه تصویری از سیاست‌های آینده شرکت آب و فاضلاب در ابهر، ادامه داد: اولین و مهم‌ترین هدف آب و فاضلاب در ابهر بازسازی بخش‌های فرسوده شبکه است که با توجه به حجم بالای نیاز مالی پروژه این کار در چند مرحله انجام خواهد شد.

مدیر امور آب و فاضلاب ابهر، اتمام پروژه فاضلاب را از دیگر سیاست‌های شرکت آب و فاضلاب در ابهر عنوان کرد و افزود: در این زمینه نیز مزایده برگزار خواهد شد تا برای اتمام پروژه سرمایه‌گذاران وارد کار شوند.

وی از دیگر برنامه‌های شرکت آب و فاصلاب در ابهر را اجرای کامل پروژه بهره‌برداری از آب سد در راستای ذخیره منابع آبی زیرزمینی عنوان کرد و گفت: تلاش بر گسترده‌تر کردن سطح تصفیه آب و کاستن از سنگینی آب از دیگر برنامه‌هایی است که در ابهر دنبال می‌شود تا مردم بتوانند از آبی با کیفیت بسیار بالا برخوردار شوند.

به گزارش ایسنا، افت سطح آب‌های زیرزمینی، فرونشست‌های احتمالی، سنگینی آب‌های استحصالی از نظر املاح، تصفیه ناکامل آب، افت نامتوازن فشار آب در سطح شهر، لزوم استفاده از امکانات نوین در تشخیص ترکیدگی، افت فشار و در نهایت کنتورهای هوشمند، انتقال آب سد و میزان مقاومت تاسیسات، مندرس و کهنه بودن شبکه و هدررفت آب، هدررفت آب در صنعت و تداوم احداث کارخانه‌های پرمصرف آب، وجود مواد سرطان‌زا در لوله‌های قدیمی شبکه، خطر نفوذ پساب‌های صنعتی و فاضلاب رها شده در بستر ابهررود به منابع آب زیرزمینی و تعریف و الزامی کردن چاه آب در ساختمان‌های مجتمع برای استفاده از آب باران و تزریق آن به سفره‌های زیرزمینی، از مهم‌ترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید